Mustafa Kemal ATATÜRK
Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan MODEF’e Ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 3-8 Ekim 2022 tarihleri arasında organize edilen 47.Uluslararası İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nı ziyaret ederek ürünler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.​

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ’ın ev sahipliğinde AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı, çok sayıda Oda Borsa Başkanı, temsilcisi ve iş insanı ile birlikte yapılan ziyaretlerde TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, katılımcı firmaların yetkilileri ile görüşerek kendilerine ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

Hisarcıklıoğlu, fuara ilişkin gerçekleştirdiği değerlendirmesinde, “MODEF EXPO 2022 47. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı’nda stantları ziyaret ederek, yeni ürünleri, kullanıcı odaklı tasarımları görme fırsatı buldum. Mobilya sektörümüz başarı hikâyesi yazıyor. İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Yavuz Uğurdağ ve emeği geçenleri kutluyorum” ifadesini kullandı.

Yayınlanma Tarihi: 05-10-2022

BAŞKANIN MESAJI
ETKİNLİK TAKVİMİ
E-BÜLTEN
ANKET
Duyurularımızdan Nasıl Haberdar Oluyorsunuz?