Mustafa Kemal ATATÜRK
Odamızdan AR-GE Merkezlerinde Mentör-Menti Uygulaması

Odamız stratejik planı doğrultusunda, İnegöl’de AR-GE ve yenilik ekosistemini geliştirmek için gerçekleştirdiğimiz çalışmalar çerçevesinde AR-GE Merkezi olan üyelerimiz ile AR-GE Merkezi olma süreçlerine başlayan üyelerimize yönelik Mentör-Menti uygulamalarımızın ilki gerçekleştirildi.

Çilek A.Ş. AR-GE ve Tasarım Merkezleri ile Canmaksan Mühendislik’in bir araya getirildiği programda deneyim paylaşımı ve AR-GE / Tasarım Merkezi kurulum süreçleri hakkında istişareler gerçekleştirildi.

Ziyarete Canmaksan’dan Firma Sahibi Ozan Can liderliğinde ilgili personel, Çilek’ten ise Genel Müdür Murat Bulca liderliğinde AR-GE ve Tasarım Merkezi yöneticileriyle, Yalın Üretim Sorumlusu bulundu. Gerçekleştirilen uygulamada Odamız İş Geliştirme Müdürlüğü personeli de hazır bulunarak işletmelerin yanında yer alındı. 

Gelecek dönemde İnegöl’de faaliyet gösteren ve AR-GE ekosistemi içerisinde yer alan tüm işletmelerimizle çalışmalarımız hızlandırılarak devam edilecektir.

Bu noktada başta kamu-üniversite-sanayi uygulamalarının artmasını, teknoloji transferi çalışmalarını hızlandırarak İlçemizin katma değerli ekonomideki yerini güçlendirmeyi hedeflemekteyiz.

Yayınlanma Tarihi: 08-06-2022

BAŞKANIN MESAJI
ETKİNLİK TAKVİMİ
E-BÜLTEN
ANKET
Duyurularımızdan Nasıl Haberdar Oluyorsunuz?