KOSGEB’in imalat, bilgisayar programlama, bilimsel Ar-Ge sektörleri ile Covid-19 salgınının nispeten daha fazla etkilediği bazı hizmet ve ticaret sektörlerindeki mikro ve küçük ölçekli işletmelere 12 ay istihdam taahhüdü ile işe alacakları ilave personel başına 100.000 TL faizsiz kredi desteği ve KOSGEB’in sunmuş olduğu diğer destek programlarının anlatılacağı “KOSGEB Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı Kredi Desteği ve Diğer Teşvikler Semineri” düzenlenecektir.

Söz konusu seminer Odamız ve KOSGEB Bursa Doğu Müdürlüğü işbirliğinde, 4 Mart 2022 Cuma günü saat 14:30’da Odamız Konferans Salonunda düzenlenecektir.

Seminerimize başta mikro ve küçük ölçekli olmak üzere tüm üyelerimiz davetlidir.

Pandemi koşulları nedeniyle seminere online kayıt zorunlu olup, katılımcıların en geç 03.03.2022 Perşembe günü saat 16:00’ya kadar kayıt yaptırması gerekmektedir.

Not: Seminer ücretsizdir.

Online kayıt yaptırmak için tıklayınız.

Yer: İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu
Tarih: 4 Mart 2022 Cuma
Saat: 14:30

Seminer hakkında detaylı bilgi ve kayıt için:
Caner ÖZER – KOSGEB İnegöl Temsilcisi
Tel: 0224 714 8260, Dahili: 143
E-posta: c.ozer@inegoltso.org.tr

Seminer Konuları:

• KOSGEB MKİ Hızlı Destek Programı
  • KOSGEB’in sunmuş olduğu diğer destekler

Online Kayıt Linki: https://forms.gle/oA2SYcnhhPjnvxpw6

Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Yayınlanma Tarihi: 02-03-2022