Aile Şirketleri ve Aile Şirketlerinde Birleşme-Satın Alma Üye Eğitimi Hakkında

Sayın Üyemiz,

Sertifikalı “Aile Şirketleri ve Aile Şirketlerinde Birleşme-Satın Alma Üye Eğitimi” konulu eğitim programı 16 Kasım 2021 tarihinde 10:00-17:30 saatleri arasında İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

İlgili eğitim süresi 1 gün olup eğitim ücretsizdir. (Son Başvuru 15 Kasım 2021)

(Eğitim başvuru formu aşağıda yer almaktadır. Pandemi tedbirleri nedeniyle, eğitime kayıt zorunluluğu bulunmaktadır.)

Eğitimin Amacı: Birleşme ve Satın alma kararlarını daha etkin bir şekilde verebilmeleri için gerekli becerileri edindirmektir.

1. Oturum: Birleşme Ve Devralma Ekosistemi - Global Piyasalar

- Global'de Gerçekleşen İşlemlere Genel Bakış

- Öne çıkan Endüstriyel Üretim ve Otomotiv İşlemleri

2. Oturum: Birleşme Ve Devralma Ekosistemi - Türkiye Piyasası

- Türkiye'de Gerçekleşen İşlemlere Genel Bakış

- En Büyük İşlemler

- İşlemlerin Sektörel Dağılımları

- Öne çıkan Endüstriyel Üretim ve Otomotiv İşlemleri

3. Oturum: Birleşme ve Devralma Süreci

- İşleme Hazırlık ve Potansiyel Yatırımcılar ile İletişim

- Potansiyel yatırımcılar ile iletişime geçilmesi ve ön ilgilerinin test edilmesi

- Bağlayıcı Olmayan Tekliflerin Alınması

-Kısa Tanıtım Dokümanı ve Bilgi kitapçığı’nın hazırlanması, bağlayıcı olmayan tekliflerin değerlendirilmesi

- Durum Tespit Çalışması ve Bağlayıcı Tekliflerin Alınması

- Sanal veri odasının hazırlanması ve yönetilmesi, yönetim sunumunun hazırlanması, saha ve fabrika ziyaretinin koordine edilmesi, bağlayıcı tekliflerin değerlendirilmesi

- Müzakereler, İmza ve Kapanış İşlemleri

- Müzakere stratejisinin belirlenmesi, sürecin ve sözleşme işlemlerinin koordine edilmesi, kapanış işlemlerinin dokümantasyonunun hazırlanması

4. Oturum: DEĞERLENDİRME ve KAPANIŞ

Eğitmen: Gökhan Kaçmaz ve Aykut Yendi

GÖKHAN KAÇMAZ: Sabancı Üniversitesi, Ekonomi Bölümü mezunu olan Gökhan Kaçmaz, birleşme ve satın alma danışmanlığı alanında 15 yılı aşkın deneyime sahiptir. Hem lokal hem de uluslararası pek çok müşteri ile alıcı ve satıcı tarafta lider finansal danışmanlık hizmetleri sunmuş ve tüketici ürünleri, perakende, eğlence, otomotiv ve üretim sektörlerinde birçok başarılı şirket alım satım işleminin tamamlanmasında önemli roller üstlenmiştir.

AYKUT YENDİ: Işık Üniversitesi, Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Aykut, University of Bristol’da Finans ve Yatırım alanında yüksek lisansını tamamlamıştır. Kariyerine yatırım bankacılığı sektöründe başlamış daha sonra Big4 içerisinde kurumsal finansman bölümünde görev almıştır. 9 yılı aşkın bir süre içerisinde birçok birleşme ve satın alma projesinde, özelleştirmelerde, halka arz projelerinde ve çeşitli sermaye piyasası işlemlerinde görev yapmıştır.

Yayınlanma Tarihi: 08-11-2021