Özbekistan Heyeti Mobilya Sektörü İkili İş Görüşmeleri

Değerli Üyemiz,

Odamız tarafından, Özbekistan’dan ülkemize gelen heyet ile mobilya sektöründeki üyelerimiz için 23 Şubat 2021 Salı günü 11:00 – 15:00 saatleri arasında Morrian Otel’de ikili iş görüşmeleri organize edilecektir.

İkili iş görüşmelerine katılmak isteyen üyelerimizin ekte yer alan başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak, görüşmek istedikleri firmaları da form üzerinde seçerek 19 Şubat 2021 Cuma günü saat 14:00’e kadar Odamıza (ab@itso.org.tr adresine) başvuru formunu göndermeleri gerekmektedir.

İkili iş görüşmesi için talepleriniz alındıktan sonra seçmiş olduğunuz firmaların uygunluk durumuna göre görüşme talebiniz değerlendirilecek ve görüşme talebinizin kabul edilmesi durumunda uygun bulunan firmalarla görüşme saatlerinin bilgisi başvuru formunda bildirilen işletme temsilcisinin cep telefonuna SMS ile gönderilecektir.

Yer: Morrian Otel, 1. Kat Dolmabahçe Salonu (Mobiliyum AVM Yanı)

Tarih: 23.02.2021 Salı, 11:00 – 15:00

EK: Özbekistan Heyeti İkili İş Görüşmesi Başvuru Formu için tıklayınız.

Detaylı Bilgi İçin:
Faruk ÖNER